Sertifiserings­kurs i literate

SERTIFISERINGSKURS I LITERATE  – DYSLEKSITEST FOR UNGDOM OG VOKSNE

Literate er utviklet for å avdekke dysleksi hos ungdom og voksne. 

Testen ble opprinnelig utviklet for Dysleksistudien (The Tromsø longitudinal study of Dyslexia) ved universitetet i Tromsø av professor i spesialpedagogikk, Trude Nergård Nilssen.  Hun har videreutviklet og normert studien på et representativt utvalg av elever i videregående skole. Testens måleegenskaper er dokumentert å være meget tilfredsstillende på reliabilitet og validitet

Screeningstesten er en fullt digitalisert online-test som er utviklet uavhengig av plattform. Testen kan gjennomføres i hel klasse, gruppe eller som en individuell test. Resultatene foreligger umiddelbart etter endt testing. Testen består av 6 deltester og tar 30 minutter å gjennomføre. Testen er enkel å administrere og alle instruksjoner og øvingsoppgaver er lagt inn i selve programmet. Som testleder må du kun veilede testpersonene med tanke på innloggingen. 

Kurset gir opplæring i prosedyrene rundt innlogging og tolkning av resultater og testprofiler. I tillegg legges det vekt på å gi deltakerne en oppdatering av forskningsfronten på dysleksifeltet, kunnskap om forskningen bak og om utviklingen av screeningtesten.

Kursavgiften er 3120,- (eks mva), dette inkluderer kursmateriell, lunsj og kaffe/te.

Vi har gleden av å tilby sertifiseringskurs i Oslo. 

Dato: 28. februar 2019

Tid: 9 – 15 /registrering og kaffe fra 08.30)

Sted: Fredensborgveien 24D, 0657 Oslo

Påmeldingsfrist: 18. februar

Det er begrenset antall plasser på kurset.

Meld deg på her