For jobbsøkere

Sammen med oss kan du finne veien til arbeid eller utdanning.

For jobbsøkere

AS Rehabils veiledere er spesialister på kartlegging av kompetanse, ressurser og ferdigheter. Vi hjelper deg med å se dine muligheter for arbeid og utdanning, ved å ta utgangspunkt i den du er nå.

Hos oss kan du få yrkesopplæring for å bli mer attraktiv hos arbeidsgivere. Du kan teste ut forskjellige yrker og få arbeidstrening innen det yrket du ønsker deg.

Alle våre arbeidsledere er faglærte innen det yrket de jobber i. De har lang erfaring med å tilrettelegge arbeidsoppgavene og hverdagen slik at du kan få prøve deg frem og lære det du har behov for. Vi er godkjent lærebedrift og tilbyr fagbrev/kompetansebrev innen blant annet kontor -og administrasjonsfaget, institusjonskokkfaget, malerfaget og bilpleiefaget.

Læringsnettverket er bemannet av pedagoger og spesialpedagoger. Her kan du få norskopplæring, hjelp hvis du har dysleksi eller har utfordring med tall og regning. Studie- og opplæringsstøtte er individuelt tilrettelagt og er en støtte slik at du skal kunne bestå en test eller eksamen. Eksempler kan være teoriprøven for førerkort, skolefag (grunnskole, VGS) eller emner fra høgskole eller universitet.

Hos oss kan du benytte deg av:

  • Jobbsenteret som bistår deg med intervjutrening og å skrive CV og jobbsøknad
  • En dedikert veileder som er din faste kontaktperson og som følger deg opp den tiden du er her
  • Vårt store nettverk av arbeidsgivere, som både tilbyr jobbsmak og arbeid til deg som jobbsøker
  • Fagopplæring som kokk, maler, kontor- og administrasjonsmedarbeider og bilpleier
  • Tilpasset norskopplæring for minoritetsspråklige med vekt på arbeidslivets krav til forståelse og kommunikasjonsferdigheter
  • Opplæring i grunnleggende ferdigheter som lesing, skriving og regning, samt i digitale ferdigheter som er viktig for å kunne få og beholde en jobb

Du får en fast veileder og kontaktperson som også kan samarbeide med andre i ditt nettverk ved behov.

Hvordan få plass hos Rehabil som deltaker?

Kontakt din NAV-veileder og sammen vurder dine behov og muligheter. Ønsker du å vite mer om oss, ring eller møt opp en torsdag kl. 12:00 til Åpen dag.

Besøk våre Pluss-avdelinger

Våre arbeidstreningsarenaer er kommersielle bedrifter som bidrar til kvalifisering og opplæring av jobbsøkere. Her kan jobbsøkerne lære seg arbeidslivets spilleregler/arbeidslivskunnskap som gjør de motiverte og klare til å møte deg!

Scroll to Top